Uw winkelwagen is leeg.

Algemene voorwaarden

Misschien heb je al wat ervaring met online shoppen, of misschien is het je eerste keer? Wij willen van uw ervaring een fijne ervaring maken en daarom leggen we je hier uit hoe shoppen in onze webwinkel in zijn werk gaat.
Voor alle vragen of onduidelijkheden in verband met de webwinkel en artikelen kan u ons contacteren via info@lingeriecorhel.be. Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Productinformatie
Al onze producten worden gedetailleerd omschreven en met foto’s een zo goed mogelijk beeld gebracht. De kleur op de foto kan echter lichtjes afwijken van de echte kleur.
Wanneer je een bepaalde maat niet kunt bestellen, wil dit zeggen dat dit uitverkocht is en niet meer terug zal binnenkomen.
Als u graag uw artikelen of 1 van u artikelen als cadeau verpakt wilt, doen wij dit graag met een meerprijs van 0,50 euro per verpakking, u kan dan ook aanduiden voor welke gelegenheid. (verjaardag, zomaar, Valentijn, feestdagen, geboorte, spoedig herstel, moederdag, vaderdag)

Definitief bestellen
Ben je nieuwe klant, dan moet je alle gegevens die u gevraagd word invullen en een persoonlijk paswoord kiezen. Heb je al eens een bestelling geplaatst dan kan u via je login en uw paswoord aanmelden, zodat u uw gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen. U kan uw paswoord en login ook altijd wijzigen. Uw gegevens worden voor geen andere activiteiten gebruikt.
Na bestelling ontvangt u een bevestiging per e-mail met daarin de totale kosten, inclusief verzendkosten, vermeld. Indien er een artikel niet voorradig is word u hiervan verwittigd.  Uw bestelling word na bevestiging max. 10 dagen gereserveerd, indien na 10 dagen nog geen betaling is ontvangen word deze bestelling tenietgedaan.

Verzending
Wij streven ernaar om ten laatste 1 werkdag na ontvangst van betaling te verzenden, tenzij er een artikel niet voorradig is. Na verzending kan het tot max. 2 werkdagen duren eer het pakket bij u thuis word aangeboden.
Wij kunnen echter niet verantwoordelijk gesteld worden voor vertragingen die worden opgelopen, buiten onze wil.

Verzendkost
Uw bestelling wordt steeds met taxipost verzonden, hiervan bedraagt de verzendkost steeds 5,70 euro, ongeacht de grootte en het gewicht van uw pakket, bestellingen boven de 75 euro worden gratis verzonden. Alsook worden bestellingen boven de 75 euro verzekerd verzonden.
Wilt u toch uw bestelling onder de 75 euro verzekeren, rekenen wij u 2 euro extra.
Indien u niet aanwezig bent op het tijdstip van aflevering, ontvangt u een schriftelijke kennisgeving in de bus en kan u het pakket afhalen in het vernoemde postkantoor.
Verzendkost voor buitenland binnen de EU bedraagt 2 euro extra. Pakketten voor buitenland kan u uiterlijk 7 dagen na verzending verwachten.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor verlies of vertraging tijdens de verzending.

Betaling
Betalingen enkel met overschrijving op rekeningnummer ???

Ruilen/ retourneren
Mocht u over een artikel niet tevreden zijn kunt u deze binnen 7 dagen voorafgaande van een mail retourneren. De artikelen worden alleen teruggenomen mits zij onbeschadigd en ongebruikt zijn en in bijzijn van het aankoopfactuur. U bent zelf verantwoordelijk voor de terugzending en de verzendkost. Na ontvangst van goederen krijgt u uw geld terug, exclusief verzendkosten binnen de 10 werkdagen. Betreft het een artikel te zijn die verkeerdelijk werd geleverd door ons, nemen wij uiteraard de kosten voor verzending op ons.